tisdag 15 juni 2010

FYLL DITT KYLSKÅP....

1.
För att lyckas med din diet så är det att fylla upp ditt kylskåp med mat som du ska ha. Ett tomt kylskåp hjälper aldrig till att motivera sig att komma igång.
2.
Det kan vara en bra plan att sätta ett mål hur länge som du vill hålla din diet. Det kommer kännas så mycket lättare att satsa.
3.
Bestäm dig för vad som ska ätas vilken dag under veckan och gör i ordning maten kvällen innan. Det är lättare att göra maten på kvällen istället för att vakna tidigt på morgonen och sätta igång spisen och känna middags oset:) Lätt att strunda i allt då. Morgonen är till att fokusera på att njuta av din frukost och bara njuta av att dagens mat redan är klar och bara ta med.
4.
Se till att det finns mat för minst 1 vecka och planera att du ska handla dagen innan sista grönsakerna tar slut. Tar maten slut och du inte hunnit inhandlat ny mat så lätt att falla tillbaka till sin lilla vana och springa ner till hämtmaten:/
5.
Håll dina 3 timmar mellan måltiderna och du kommer att känna resultat på alla dess sätt.
Piggare, gladare, aldrig hungrig eller sugen på sötsakerna som gärna kan slinka ner och sömnen på natten blir betydligt bättre.
6.
Massor av vatten under hela dagen!!

3 kommentarer:

Anna sa...

Mycket bra tips! Värt att göra ett försök själv. :)

Karin - FitnessochHälsa sa...

Jag håller med dina tips. Det är dömt att misslyckas med kosten om man inte planerar och ser till att ha bra råvaror hemma.

Joakim sa...

Tack för tipset. Har försökt det omvända men detta har resulterat i impulsköp av snabblagat som ger helt oönskade resultat.

Related Posts with Thumbnails