fredag 20 februari 2009

BOOTY EXPRESS KVARTALEN!

Idag var de booty kvartal. Det var tungt och svettigt program:) Jag och Cecilia Östman som gjort den, men det kom som en chock iaf. Det är dags för BOOTY EXPRESS kvartal på söndag ockå, så det blir att stretcha imorgon extra mycket och bara återhämta sig.

Ska lägga mig och läsa bok nu och fundera....behöver samla mina tankar!
Sov gott alla fina människor:)

Oscar

2 kommentarer:

Yvonne75 sa...

Hei Oscar. Har fulgt med på bloggen din siden jan. Kom tilfeldig over den, da jeg var på internett for å finne inspirasjon til klasser. Ser på aktivitetskalenderen at du kommer til Bergen i juni:-)Var med på dine step- og danceklasser i juni og aug 08. Fikk et kjempe kick og MOTIVASJON til å begynne på igjen etter en lengre svangerskapspermisjon - TAKK FOR DET!
Lurer på om du har mikset ny musikk i det siste, om mulig å kjøpe? Skal du ha noen klasser når du kommer til Bergen? OG blir det mulig å kjøpe boken "personlig trener" når du kommer til Norge? Ble mange spørsmål....
Mvh Yvonne

Oscar Nilsson sa...

Hehehe!
Hej Yvonne!
Det kommer vara ett convent där under helgen och då kommer jag vara där:)
Som det ser ut nu så är dom sugna på att jag kör 4 klasser nder helgen och sen att jag ska hålla en föreläsning under fredagen innan conventet börjar.

Jag kan ta med mig Böcker eftersom det då inte Personlig träning finns översatt på Norska. Du har på Höger sida en rubrik som det står att nu släpps böcker i Norge och det är mina senaste böcker.

Det kanske inte är nödvändigt att personlig träning är på Norska.

Maila mig på
oscar@worldclass.se

MVH
Oscar

Related Posts with Thumbnails