söndag 1 februari 2009

NIKE CONVENET 2009 ÖVER FÖR DENNA GÅNG





NIKE Conventet är över och alla har åkt hem till sitt och säkert med massor av inspiration och motivation att köra sina klasser. På Conventet är det massor av instruktörer från hela landet, men även motionärer som kommer för att få köra för sina favorit instruktör som man annars inte har tillfälle att köra för. Alla var helt slut efter sista klasserna idag Söndag!
Det är otroligt roligt att vara på Conventet och prata med alla som har samma brinnande intresse som man själv har. Man delar med sig av erfarenheter hur något koncept har funkar på deras anläggningar, men också ett tillfälle att träffa arrangörer från andra länder som man direkt delar ut sitt visitkort till:) Man tar alla tillfällen som går att få komma och presentera på andra Convent utomlands. Jag ska sätta ut lite bilder sen. Jag börjar med denna:) Brorsan var där i lördags och tog med sig Ebba och Alice för att titta när jag körde BODYPUMP. Så tjejerna passade på att känna på hur det var att vara på stora scenen:) Kanske det blir att tjejerna tar över farbrors jobb som instruktör:) Ni ser också hur stora scenen ser ut från avstånd....SNYGGT!
Det var som att sitta och titta på en extremt stor TV ruta......Så Lina Andersson som har arrangerat NIKE CONVENTET och har hand om hela NIKE team Sweden har gjort ett fantastiskt jobb...som alltid....KRAM PÅ DIG LINA.

Inga kommentarer:

Related Posts with Thumbnails