Sitter nu och äter min gröt med banan och solrosolja.
Den maten jag har idag är i stora mängden proteiner, Fetter och det har jag snart gjort i 2 veckor.
Det har hänt mycket med min kropp under denna tid:) Det klart att det kommer ner liten mängd kolhydrater under dagen, men det är så pass liten mängd som kommer till.
Tex om jag har blåbärssoppa som har 12g gram kolhydrater / 100 gram (ca 1 DL) och denna blåbärssoppan häller jag i min Naturel Keso.
Dagen maträtt kan man lägga till kolhydrater om man vill och då kokar jag Svartris som har lågt GI (Glykemiskt Index). Finns där riset är i affären, men man får räkna med att det kan ta 30-45 att koka. Jag har det endast 1 dag i veckan och kokar då upp för de två stora målen för den dagen. Mängd / mål av riset: 1/2 dl
Utan Riset:
1 portion
200 g köttfärs
1/2 Paprika (röd)
3/4 Gurka
1/2 Avocado ( använd andra halvan till nästa måltid)
1 Tomat
1 Msk Olivolja
Kom ihåg att jag tränar minst 12 timmar / vecka och äter betydligt mer per måltid.
Men när det gäller grönsaker så är det inge fara att äta mycket. Hjälper till att öka förbränningen.
Jag rekommenderar att man tar med kolhydraterna i måltiderna under en period. Kroppen ska vänja sig att den får i sig något var 3 timme. När kroppen lär sig att inte få i sig mat var 3 timme så lagrar kroppen. Äter man var 3 timme så kan kroppen använda all den energi man stoppar i sig.
Våga testa dig fram, men att det är 50% grönsaker på tallriken.
Jag köper alltid färska grönsaker och planerar hur mycket jag kommer förbruka under en vecka. Vill inte kasta mat!
Lycka till
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar