måndag 16 februari 2009

SPONSORER!



Visst är lokalen fin?

Jag har funderat lite och jag tänkte slänga ut iaf om det är någon som vet hur man skaffar sig finansiella sponsorer. Är det någon som är duktig på detta? Skulle vara spännande att starta upp något själv och ha en lokal. Har varit inne idag och kollat på olika varianter och hittat en så häftig lokal på söder. Men allt har sitt pris:(

5 kommentarer:

Anonym sa...

Du, det är en superfin lokal! Verkligen!!

Hade jag bott i Stockholm så hade jag inte tvekat en sekund på att sponsra (efter mitt företags förmåga), men det går bara inte när man bor så långt bort att det är uppenbart att man aldrig kommer att vara där... Revisorer är ett släkte för sig...

Jag hoppas innerligt att du hittar sponsorer eller annat sätt att lösa det på! Du som - har jag förstått - är så überbra på det du gör skulle givetvis köra något i egen regi...!

Ett varmt "Lycka till!" och en förhoppning om att du hittar en bra lösning på det här, samt en dubbelkram till dig (men vidarebefordra då gärna den ena till andra sidan Atlanten...)!

Oscar Nilsson sa...

Tack snälla för det du skrev:) Jag får kolla och hålla öron och ögon öppna.
Skulle jag få till något så är du varmt välkommen att träna hos mig.

MVH
Oscar

Anonym sa...

Vilken underbar lokal!!!

Inte visste jag att du bloggade, va kul :)

tack för dansen på NIKE sist ... ;)

Hoppas vi ses snart!

Varma Kramar från Götet

Johanna Andersson

Oscar Nilsson sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Oscar Nilsson sa...

Hej!
Visst gör man det. Jag började min blogg i November 2008. Har inte haft den så länge, men tycker det är jättekul:) Så nu är man med i utvecklingen.
Hoppas allt bra med dig Jo? Hälsa Mo från mig.

Kram
O

Related Posts with Thumbnails